Tem

Okulumuzun Pansiyonu Bulunmadığından Dolayı, Yurt Talebi Olan Öğrenciler Boşluk Olması Durumunda İlçemizdeki Okul Pansiyonlarına Yerleştirilmektedir. Yurtlara Yerleştirme İşlemleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Kurulan Komisyon Tarafından Yapılmaktadır. Velilerimiz Yurt Taleplerini Okul Müdürlüğüne Gerekli Evrakları Tamamlayarak Dilekçe ile Yapacaklardır. Evrakların Orjinallerinin Olması ve Tüm Evrakların Onaylı ve Eksiksiz Olması Gerekmektedir.

May

19 Mayıs Perşembe Günü Bozüyük Cumhuriyet Meydanında Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından 19 Mayıs Programı Düzenlendi.

Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

May

Okulumuz Sağlık/Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Sunay KARAMULLA Tarafından Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Salonunda 12 Mayıs 2016 Tarihinde İlçemiz Lise Öğrencilerine Yönelik Talasemi Eğitimi Verildi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmenimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Nis

Elim Bir Trafik Kazası Sonucunda Kaybettiğimiz Edebiyat Öğretmenimiz Şaban CESUR İçin 24 Nisan 2016 Pazar Günü Balıkesir/Balya/Alidemir Köyünde Mevlit Okutulacaktır.

Ailesinin İsteğiyle Tüm Öğretmen Arkadaşlarına ve Öğrencilerine Duyurulur. Allah Mekanını Cennet Eylesin...

Mrt

Okulumuz Tarafından Hazırlanan Yeşilay Haftası Programı 7 Mart 2016 Pazartesi Günü Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Salonunda Gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 12/C Sınıfı 202 Nolu Öğrencisi Elif E. Aile Birliği Değeri İçin Örnek Öğrenci Seçilmiştir. Öğrencimize ve Ailesine Teşekkür Ederiz.

Şbt

İlçemiz Demirdöküm Fabrikası İşyeri Hekimi Uzm. Dr. Cemil ÖTKER Öğrencilerimize Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda  " İletişim" Hakkında Bilgi Verdi.

Ara

12/C Sınıfı Öğrencimiz Selen Ö. Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında "Nezaket" Değeri Örnek Öğrencisi Seçilmiştir.

Ekm

Öğrencilerimiz Diplomalarını Bizzat Kendileri Gelerek İmza Karşılığı Alacaklardır. Diploma Almaya Gelirken Geçici Mezuniyet Belgelerinin Getirilmesi Gerekmektedir.

May

Okulumuz Sağlık/Hemşirelik Öğretmeni Sunay KARAMULLA Tarafından Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Salonunda 13 Mayıs 2015 Tarihinde İlçemiz Lise Öğrencilerine Yönelik Talasemi Eğitimi Verildi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmneimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

11.03.2015 Çarşamba Günü Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Yönelik Güvenli İnternet Eğitimi Verildi.

Mrt

Okulumuz Tarafından 03/03/2015 Salı Günü Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda Yeşilay Haftası Münasebetiyle "Madde ve Sigara Bağımlılığı" Konulu Seminer Programı Düzenlendi. Seminere Katılımlarından ve Yapmış  Olduğu Değerli Paylaşımlardan Dolayı İlçemiz Aile Hekimlerinden Sayın Dr. Sedat KILINÇ'a  Teşekkürlerimizi Sunarız.

Mrt

Okulumuz İdareci ve Öğretmenlerinin Velilerimizle Görüşme Yapacakları Gün ve Saatleri Gösteren Çizelge Hazırlanmış Olup Velilerimizin Çizelge Doğrultusunda Görüşmelerini Yapmaları Gerekmektedir.

Ekm

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında Okulumuzdan Mezun Olan Hemşirelik Alanı Öğrencilerimizin Diplomaları Gelmiş Olup Mezunlarımızın Okulumuza Gelerek İmza Karşılığında Diplomaları Almaları Önemle Duyurulur.

Eyl

Yediler Mahallesi Eski Binamızdan 4 Eylül Mahallesindeki Eski Zehra ULUSAY İlköğretim Okulu Binasına Taşınmamız Nedeniyle 15 Eylül Pazartesi Günü Tüm Öğrencilerimiz Yeni Binamızda Eğitim Öğretime Başlayacaklardır.

Tüm Veli ve Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.