Kas

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Meclis Başkanlığı Seçimleri Yapıldı. Okulumuz Öğretmenlerinden İsmail DEMİRBAĞLAR ve İmdat GACARLAR Rehberliğinde ve Tüm Okul Öğrencilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirilen Seçimlerde 323 Geçerli Oyun 230´unu Alan 12/C Sınıfı Öğrencimiz Emre D. Okul Temsilcisi Olmaya Hak Kazandı. Öğrencimizi Tebrik Eder Görevinde Başarılar Dileriz.

Eyl

İşletmelerde Mesleki Eğitim Uygulamasına Çıkacak Olan Öğrencilerimize 16 Saatlik A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi İlçemiz Devlet Hastanesi Müdürü Abdurrahman OZAN tarafından Verilmiştir.

Eyl

18 Eylül 2017 Pazartesi Günü Başlamış Olan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılının; İlimize, Ülkemize, Sevgili Öğrencilerimiz ve Aileleri ile Tüm Milli Eğitim Camiamıza Hayırlı Olmasını Diler, Huzur ve Başarı Ortamında Geçmesini Teminni Ederim.

May

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönemi (3. Rotasyon) öğrenci rotasyonuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Mrt

Öğretmenimiz Ahmet DEMİRCAN Rehberliğinde 11/B - 10/C ve 9. Sınıf Öğrencileri Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Bir Program erçekleştirdiler.

Mrt

Öğretmenimiz Ahmet DEMİRCAN Rehberliğinde 11/B Sınıfı Öğrencileri Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımız´ın Kabulü Dolayısıyla Bir Program erçekleştirdiler.

Mrt

Öğretmenlerimiz Sevgi YILMAZ, Emine YILMAZ, Sevim ÖZER, Zuhal DİNÇ ve Yahya YEŞİLOVA Rehberliğinde 11-B Sınıfı Öğrencilerimiz Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Salonunda 1-7 Mart Yeşilay Haftası Dolayısıyla Bir Program Gerçekleştirdiler.

Mrt

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler. Ziyarette Okulumuzla İlgili Tanıtıcı Bilgiler Verilerek Misafirlerimize Okulumuzun Bölümleri Gezdirildi.

Mrt

İlçemiz Arif Nihat Asya Ortaokulu Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler. Ziyarette Okulumuzla İlgili Tanıtıcı Bilgiler Verilerek Misafirlerimize Okulumuzun Bölümleri Gezdirildi.

Mrt

Öğretmenimiz İmdat GACARLAR Rehberliğinde Okulumuzda Sivil Savunma Haftası Nedeniyle Tatbikat Düzenlendi. Bina İstenilen Süre İçerisinde Tahliye Edildi.

Mrt

Öğretmenimiz İmdat GACARLAR Rehberliğinde Öğrencilerimiz Okulumuzda Sivil Savunma Programı Gerçekleştirdiler.

Şbt

İlçemiz Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler. Ziyarette Okulumuzla İlgili Tanıtıcı Bilgiler Verilerek Misafirlerimize Okulumuzun Bölümleri Gezdirildi.

Şbt

Okulumuz 10/C Sınıfı 841 Nolu Öğrencisi Simge D. Milli Birlik ve Beraberlik Değeri İçin Örnek Öğrenci Seçilmiştir. Öğrencimize ve Ailesine Teşekkür Ederiz.

Şbt

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönemi öğrenci rotasyonuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ara

Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle 30 Aralık 2016 Cuma Günü Tüm Kademedeki Okullarımız İçin ( İşletmeye Giden Öğrencilerimiz Dahil )  Eğitime 1 ( Bir ) Gün Ara Verilmiştir.