Ara

Öğretmenlerimizden Derya MENEKŞE ve Dilek GÜNAL Rehberliğinde BİL-EN Programı Kapsamında Gençlerimize Fikirlerini Özgürce İfade Etme Becerisi Kazandırmak, Görüşlerini Anlatırken Diğer Fikirlere Açık Olmayı Öğretmek, Etkin Dinleme ve Sorun Çözme Becerisi Kazandırmak Amacıyla Okulumuzda Münazara Yarışması Yapıldı.

Yarışmada Öğrencilerimiz Önceden Belirlenmiş Olan Konular Üzerinde Bilgi Paylaşımı, Ardından Verilen Süre İçerisinde Fikrini Savunma Becerilerini Ortaya Koydu. Birbirlerine Anlayış ve Saygı Çerçevesinde Geçen Münazara Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı.

Ara

Öğretmenlerimizden Bilge KANMAZ Rehberliğinde 9/B Sınıfı Öğrencilerimiz Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Emeklerinden Ötürü Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattı.

Öğretmenlerimizden Dilek GÜNAL Rehberliğinde Öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi” Kapsamında Bir Pano Hazırladı. Tüm Sınıf Panolarında Yunus Emre Divanı ve Mehmet Akif ERSOY Safahat Kitabı Tanıtımı Yapıldı.

Kas

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Çocuk Büro Amirliği Ekipleri Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi.

Okulumuz Bahçesinde Gerçekleştirilen Eğitimde "Kişisel Güvenlik, Suçtan Korunma, Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı, Şiddet ve Akran Zorbalığı, Arkadaş Seçimi, Zararlı Alışkanlıklar, Hırsızlık ve Dolandırıcılık" Gibi Konular Hakkında Öğrencilerimiz Bilgilendirildi.

Okulumuzu Ziyaretleri ve Emeklerinden Ötürü Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Personellerine Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Kas

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" Kapsamında Düzenlenen "Gönüllere Dokunanlar" Mektup Yarışmasında 9/A Sınıfı Öğrencilerimizden Hayrünnisa Ç. İlçe Üçüncüsü Oldu.

İlçe Milli Eğitim Binasında Gerçekleştirilen Törende Öğrencimize Ödülü Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Servet ÇETİNKAYA Tarafından Verildi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmenimiz Derya MENEKŞE'yi ve Öğrencimizi Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

Kas

Milletleri Kurtaranlar Yalnız ve Ancak Öğretmenlerdir. Öğretmenden, Eğiticiden Mahrum Bir Millet, Henüz Bir Millet Adını Alma Yeteneğini Kazanamamıştır.

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün İzinden Giden ve Onun İdealleri Doğrultusunda Öğrenciler Yetiştiren Ülkemizin Aydınlık Yüzü Öğretmenlerimizin Onurlu Günü Kutlu Olsun.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehit Öğretmenlerimiz Olmak Üzere, Aramızdan Ayrılmış Tüm Öğretmenlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyor, Mesleğini Fedakarca İfa Eden Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyor, Meslek Hayatlarında Başarılar Diliyorum.

Kas

Öğretmenlerimizden Yahya YEŞİLOVA ve Mesut SAYGILI Rehberliğinde 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Dolayısıyla Okulumuzda Öğrencilerimize "Atatürk ve 10 Kasım Konulu" Animasyon Film Gösterimi Gerçekleştirildi ve Atatürk Köşesi Oluşturuldu.

Emeklerinden Ötürü Öğretmenlerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Kas

Öğretmenlerimizden Sevgi DEMİR Rehberliğinde 10/A Sınıfı Öğrencilerimiz Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Dolayısıyla Bir Anma Programı Düzenledi.

Kas

Öğrencilerimiz 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Dolayısıyla Ata´ya Saygı Nöbeti Tuttular.

Nöbet Değişimi Öncesinde Öğretmenlerimizden Derya MENEKŞE Rehberliğinde 9. Sınıf Öğrencilerimiz Okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Dolayısıyla Bir Program Gerçekleştirdi.

Müdür Yardımcımız Ufuk DEVECİ’nin de Konuşmacı Olarak Katıldığı Programın Sonrasında Öğrencilerimiz Nöbet Alanında Yerlerini Aldı.

Kas

Öğretmenlerimizden Derya MENEKŞE Rehberliğinde 9/B Sınıfı Öğrencilerimizden Lina Ö. ve Gülnur C. Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, Aramızdan Ayrılışının 85. Yıl Dönümünde Şükran, Özlem, Saygı ve Rahmetle Yad Ediyoruz.

Kas

Öğretmenlerimizden Burcu G. ELMACIK Rehberliğinde 11A ve 11B Sınıfı Kızılay Kulübü Öğrencilerimiz Okulumuzda 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Öğretmen ve Öğrencilerimize Emeklerinden Ötürü Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Ekm

Öğretmen ve Öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında Gerçekleştirilen Çelenk Koyma Töreninin Ardından Bozüyük Spor Kompleksi Çim Sahasında Gerçekleştirilen Kutlamalara Katıldı.

Bu Gururlu Günde Okulumuzu Temsilen Tören ve Kutlamalarda Yer Alan İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.