May

Bozüyük İlçe Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Ali Ekber SAKICI Tarafından 4-11 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Dolayısıyla Öğrencilerimize "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi Verildi.

Emeklerinden Ötürü Sayın SAKICI'ya Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

May

Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmenlerimizden Lütfi İhsan KOÇ Rehberliğinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz 4-11 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Emeklerinden Ötürü Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, meslek liselerinin yerli ve millî üretimdeki önemini vurgulayarak "Mesleki ve teknik eğitim kurumlarında fikrî ve sınai mülkiyet bilincinin oluşturulması, özgün ürün, proje ve tasarımların tescil edilerek ticarileşmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde patent, faydalı model, tasarım ve marka başvuru sayıları 2020 yılına göre bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 8 bin artışla 254'ten 20 bin 347'ye ulaştı. Tescil sayısı ise yüzde 3 bin 800 artışla 63'ten 2 bin 438'e çıktı." dedi.

Nis

Cumhuriyetimizin Temellerinin Atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin Açılışının 103. Yıldönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Olmak Üzere Tüm Silah Arkadaşlarını Rahmet ve Minnetle Anıyor, Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramını Kutluyoruz.

Nis

Okulumuz Tarih Öğretmeni Mustafa Tarhan YILMAZ Tarafından Öğrencilerimize "Nümizmatik ve Para Koleksiyonerliği"  Konulu Seminer Verildi.

Konferans Salonunda Gerçekleştirilen Seminerde "Paranın Tarihi Gelişimi", "Koleksiyoner Olmak İçin Bilinmesi Gerekenler", "Eski Kağıt ve Madeni Paraların Nasıl Saklanması Gerektiği ve Çil Değerleri" Gibi Konularda Öğrencilerimiz Bilgilendirildi.

Emeklerinden Ötürü Tarih Öğretmenimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Nis

Öğretmenlerimizden Sevim ÖZER ve Sevgi DEMİR Rehberliğinde 11/B Sınıfı Öğrencilerimiz Okulumuzda  "1-7 Nisan Kanser Haftası" Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Öğretmen ve Öğrencilerimize Emeklerinden Ötürü Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Nis

Meslek Dersleri Öğretmenlerimizden Sevim ÖZER ve Sevgi DEMİR Rehberliğinde 11/B Sınıfı Öğrencilerimiz 1-7 Nisan Kanser Haftası Dolayısıyla Bir Etkinlik Gerçekleştirdi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmen ve ÖğrencilerimizeTeşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Nis

Öğretmenlerimizden Mustafa Tarhan YILMAZ ve Havva SERDAROĞLU Tarafından Sınıflarımızda  "59. Kütüphane Haftası" Dolayısıyla Sunum Gerçekleştirildi.

Emeklerinden Ötürü Mustafa Tarhan YILMAZ ve Havva SERDAROĞLU'na Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

II. İnönü Zaferi´nin 102. Yıl Dönümünde, Başta Kurtuluş Savaşımızın Önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, Batı Cephesi Komutanı İsmet İNÖNÜ´yü ve İstiklal Savaşımızın Tüm Kahramanlarını Rahmet ve Şükranla Anıyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimizden Mustafa Tarhan YILMAZ Rehberliğinde Öğrencilerimiz Okulumuzda  "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Mrt

Türk ve Dünya Tarihine Damga Vurmuş En Önemli Olaylar Arasında Yer Alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Bir Milletin Birlik ve Beraberlik İçinde Verdiği Şanlı Mücadelenin Unutulmaz Hatırası Olarak İnsanlık Tarihinde Eşine Az Rastlanır Bir Kahramanlık Destanıdır.

Bu Zafer, Türk'ün Gücünü Dünyaya İspatlayan Kahramanlık Mücadelesidir. Çanakkale Savaşları'nın 108'inci Yıldönümünü Büyük Bir Gururla Kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk Başta Olmak Üzere, Yaşamını Ülkesine Adayan Tüm Kahramanlarımızı, Vatanını Canından Üstün Bilen Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Bir Kez Daha Saygı ve Minnetle Anıyoruz. Ruhları Şad Olsun.

Mrt

Öğretmenimiz Mustafa Tarhan YILMAZ Rehberliğinde Öğrencilerimiz  "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Dolayısıyla Bir Etkinlik Gerçekleştirdi.

Emeklerinden Ötürü Mustafa Tarhan YILMAZ ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi Psikolojik Danışmanı Mesut SAYGILI Tarafından Öğrencilerimize "Akran Zorbalığı" Konulu Seminer Verildi.

Okulumuz Konferans Salonunda Gerçekleştirilen Seminerde "Akran Zorbalığı Nedir?", "Zorbalık İçeren Davranışlar ve Zorbalıkla İlgili Bilinmesi Gerekenler", "Zorbalık Türleri", "Zorbalığa Uğrayan ve Yapanlar İçin Sonuçlar" ile "Zorbalıkla Nasıl Başa Çıkılır ve Ne Tür Önlemler Alınmalıdır" Gibi Konulara Yer Verildi

Emeklerinden Ötürü Danışman Öğretmenimiz Mesut SAYGILI'ya Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

İnsan Hayatı İçin İnsanüstü Özveri ve Gayretle Emek Veren Bütün Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutlarız. Bu Vesileyle Depremde Kaybettiğimiz Aile Hekimlerimizi, Bütün Sağlık Çalışanlarımızı ve Vatandaşlarımızı Saygıyla Anıyoruz.

Mrt

Öğretmenimiz Mustafa Tarhan YILMAZ Tarafından 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü Dolayısıyla Bir Program Gerçekleştirildi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmenimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.