Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, Aramızdan Ayrılışının 85. Yıl Dönümünde Şükran, Özlem, Saygı ve Rahmetle Yad Ediyoruz.

Kas

Öğretmenlerimizden Burcu G. ELMACIK Rehberliğinde 11A ve 11B Sınıfı Kızılay Kulübü Öğrencilerimiz Okulumuzda 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Öğretmen ve Öğrencilerimize Emeklerinden Ötürü Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Ekm

Öğretmen ve Öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında Gerçekleştirilen Çelenk Koyma Töreninin Ardından Bozüyük Spor Kompleksi Çim Sahasında Gerçekleştirilen Kutlamalara Katıldı.

Bu Gururlu Günde Okulumuzu Temsilen Tören ve Kutlamalarda Yer Alan İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100'üncü Yılında Başta Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere Tüm Şehit ve Gazilerimizi Saygı, Minnet ve Şükranla Anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Öğretmenlerimizden Derya MENEKŞE Rehberliğinde, 12/A Sınıfı Öğrencilerimizden Ayşenur A., Meriç K. ve Azra B. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Emeklerinden Ötürü Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği Toplantımız 25 Ekim 2023 Çarşamba Günü Saat: 16.00´da Okulumuzda Gerçekleştirilmiştir.

Katılımlarından Dolayı Tüm Velilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

Filistin Halkına Yönelik Gerçekleştirilen İşgal Girişimi Sonucunda Hayatını Kaybedenler ve Özellikle Çocuklar İçin 20 Ekim 2023 Cuma Günü Okulumuzda 1 Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunuldu.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarafından “Gazilik” Unvanı ve “Mareşallik” Rütbesinin Verilişinin 102. Yıl Dönümü Nedeniyle Anma Programı Düzenlendi.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere, Bu Vatana Hizmet Etmiş Saygıdeğer Ecdadımızı, Aziz Şehit ve Gazilerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyor, Hayatta Olan Tüm Gazilerimize Sağlıklı Bir Yaşam Diliyoruz.

Eyl

4 Yıllık Okulun Son Sınıfına Geçen 68 Öğrencinin, İşletmelerde Beceri Eğitimine Çıkmadan Önce Ettikleri Yemin Töreni Okulumuz Öğretmenlerinden Lütfi İhsan KOÇ ve Tuba ÖZALP Rehberliğinde ve Okul Müdürümüz Ozan DEMİR’in Konuşmasıyla Gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut DEMİR ve Şube Müdürlerimizden Sayın Faruk KILIÇER Okulumuzu Ziyaret Ederek 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının Tüm Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimiz İçin Hayırlı, Uğurlu ve Başarılı Olması Dileklerinde Bulundular.

Okulumuza Ziyaretlerinden Ötürü Sayın Mahmut DEMİR ve Sayın Faruk KILIÇER’e Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Eyl

Öğretmenlerimiz Okulumuzda Müdürlük Görevine Başlayan Sayın Ozan DEMİR'i Makamında Ziyaret Etti.

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Ozan DEMİR, Kendisine Takdim Edilen Çiçeği Kabul Ederek Arkadaşlarımıza İyi Niyet Dileklerinde Bulundu.

Zehra ULUSAY MTAL Ailesi Olarak Sayın Ozan DEMİR'e "Hoş geldiniz" Der, Başarılarla Dolu Bir Görev Süresi Dileriz.

Eyl

İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıldönümünü Kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere, Bu Vatana Hizmet Etmiş Saygıdeğer Ecdadımızı, Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

Ağu

Zaferimizin 101. Yılında Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere Tüm Şehit ve Gazilerimizi Şükran, Minnet ve Rahmetle Anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Ağu

2023-2024 eğitim-öğretim yılı için okulumuza yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yeni öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, öğrencilerimizi 07.08.2023 tarihinden itibaren 09:30 - 12:00 ile 14:00 - 16:30 saatleri arasında velileriyle birlikte kayıt işlemini tamamlamak için okula bekliyoruz.

Tem

Değerli İdareci Arkadaşlar, Kıymetli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Saygıdeğer Velilerimiz;