Mrt

Çaldıran, Mohaç, Kırım, Vardar ve Çanakkale. Dünya Görüşünüz Nasıl Şekillenmiş, Tarih Bilginiz Ne Düzeyde Olursa Olsun Çanakkale Denildiğinde Farklı Bir Duyguya Kapılmamızın Bir Sebebi Olmalı. Tarih Boyu Yaşananların En Başına Çanakkale’ yi Koymamız Nerdeyse Ulusal Birliğimizin Yapı Taşlarından Biri Haline Getirmiş Durumda. Nesilden Nesile Aktarılan, Yüzyılı Aşkın Süredir Değeri Hiç Azalmamış, Kiminin “Efsanevi”, Kiminin “Destansı”, Kiminin ise “Ruh” Sözcüğü ile Kavramsallaştırdığı, Yok Oluş Sürecindeki Bir Milletin Varoluş Destanı Yazdığı Yerdir ÇANAKKALE.

Türk ve Dünya Tarihine Damga Vurmuş En Önemli Olaylar Arasında Yer Alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Bir Milletin Birlik ve Beraberlik İçinde Verdiği Şanlı Mücadelenin Unutulmaz Hatırası Olarak İnsanlık Tarihinde Eşine Az Rastlanır Bir Kahramanlık Destanıdır.

Bu Zafer, Türk'ün Gücünü Dünyaya İspatlayan Kahramanlık Mücadelesidir. Çanakkale Savaşları'nın 109'uncu Yıldönümünü Büyük Bir Gururla Kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk Başta Olmak Üzere, Yaşamını Ülkesine Adayan Tüm Kahramanlarımızı, Vatanını Canından Üstün Bilen Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Bir Kez Daha Saygı ve Minnetle Anıyoruz. Ruhları Şad Olsun.

Mrt

Öğretmenlerimizden Bilge KANMAZ Rehberliğinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi Kapsamında Saffet Şeker ve Meliha Ercan Ortaokulu Öğrencileriyle Bir Araya Gelerek “Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite” Konulu Sunum Gerçekleştirdi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

Bozüyük İlçe Kaymakamımız Sayın Adem ÖZTÜRK Okulumuzu Ziyaret Etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet ÇETİNKAYA ve Şube Müdürümüz Sayın Hamdi HARMANCI’nın da Eşlik Ettiği Ziyarette Kaymakamımız Okulumuz İdareci ve Öğretmenleriyle Bir Araya Gelerek Sohbet Etti. Okulumuzun Akademik, Kültürel, Sosyal ve Sportif Başarıları Hakkında Bilgi Aldı. BİL-EN Kapsamında Yürütülen Çalışmaları Değerlendirdi. Derslik, Laboratuvar, Akıl Oyunları Sınıflarını Gezerek Öğrencilerimize Başarılar Diledi.

Ziyaretlerinden Ötürü Kaymakamımız Sayın Adem ÖZTÜRK’e Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

İnsan Hayatı İçin İnsanüstü Özveri ve Gayretle Emek Veren Bütün Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutlarız.

Mrt

Kurtuluş Savaşı'nın Büyük Bir Mücadeleye Dönüştüğü Yıllarda Mehmet Akif 'in "Kahraman Ordumuza" Hitaben Yazmış Olduğu Şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarafından İstiklal Marşı Olarak Kabul Edilmiştir. İstiklal Marşının Kabulü ile Birlikte Türk milletinin Coşkuyla Söylediği, Saygıyla Dinlediği Resmi Marşımız Ortaya Çıkmıştır.

Mrt

Başta Tüm Annelerimiz Olmak Üzere, Yaşamın Her Alanında Emek Harcayan, Çalışan, Eğiten, Yetiştiren, Yüreklerindeki Sevgi ve Şefkati Karşılıksız Veren Vefakar Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Mrt

Öğretmenlerimizden Fehime POYRAZ ve Havva SERDAROĞLU Rehberliğinde 10. ve 11. Sınıf Öğrencilerimiz Okulumuzda 1-7 Mart Yeşilay Haftası Dolayısıyla Bir Etkinlik Gerçekleştirdi.

Bilecik Yeşilay Derneği Başkanı Sayın Muzaffer TEKELİOĞLU’nun Konuşmacı Olarak Katıldığı Etkinlikte Yeşilay’ın Ortaya Çıkışı, Tarihçesi, Faaliyetleri ve Önemi Gibi Konulara Yer Verildi.

Okulumuza Ziyaretleri ve Emeklerinden Ötürü Sayın Muzaffer TEKELİOĞLU’na, Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Mrt

Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) Kapsamında Öğretmenlerimizden Bilge KANMAZ Rehberliğinde 10/A Sınıfı Öğrencilerimiz “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” Konulu Bir Pano Hazırladı.

Mrt

Öğretmenlerimizden Fehime POYRAZ ve Havva SERDAROĞLU Rehberliğinde Öğrencilerimiz 1-7 Mart Yeşilay Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kumral Abdal Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Anaokulu ve Nejat Ferit Eczacıbaşı İlkokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi. Etkinlikte Öğrencilerimiz Okulda Sağlık, Temizlik, Düzenli Uyku ve Beslenme Gibi Konularda Bilgi Verdi.

Mrt

Öğretmenlerimizden Fehime POYRAZ ve Havva SERDAROĞLU Rehberliğinde Öğrencilerimiz 1-7 Mart Yeşilay Haftası Dolayısıyla Bir Pano Hazırladı.

Mrt

Yeşilaycı Olmak İçin Çok Önemli Nedenlerimiz Var.

Çünkü Sevdiklerimizle Yaşayacağımız Güzel Günler Var.

Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hayat Sürme Hayalimiz Var.

Bağımlılıktan Korumamız Gereken İnsanlığımız, Ülkemiz Var ...

Mrt

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Bozüyük Yetkilileri Emrullah KILIÇER ve Furkan AKKAYA Tarafından Okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi Verildi. Okulumuz Konferans Salonunda Gerçekleştirilen Eğitimde Deprem Öncesi-Anı-Sonrası Yapılması Gerekenler Anlatıldı. Eğitimin Sonunda Yangın Söndürme ve Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Emeklerinden Ötürü AFAD Yetkililerine Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Şbt

Öğretmenlerimizden L. İhsan KOÇ Rehberliğinde Okulumuzda Sivil Savunma Günü Nedeniyle Tatbikat Düzenlendi. Bina İstenilen Süre İçerisinde Tahliye Edildi. Akabinde Bozüyük Belediyesi İtfaiye Ekipleri Tarafından Öğrencilerimize  Yanma ve Yangın Bilgisi, Yangın Türleri ve Müdahele Yöntemleri, Yangın Anında Doğru Davranış Biçimleri ve Portatif Yangın Söndürme Cihazlarının Kullanılması Gibi Konularda Bilgi Verildi.

Emeklerinden Ötürü Öğretmen ve İtfaiye EkiplerineTeşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Şbt

Öğretmenlerimizden L. İhsan KOÇ Rehberliğinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz Sivil Savunma Günü Dolayısıyla Okulumuzda Bir Pano Hazırladı.

Şbt

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımızı Anmak Amacıyla Okulumuzda 1 (Bir) Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunuldu.

Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun.