T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Neden Bozüyük Zehra ULUSAY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?

 NEDEN BOZÜYÜK ZEHRA ULUSAY MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ ?

Sevgili Öğrenciler;

Günümüzün değişen ve gelişen şartlarına uygun olarak, Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  temel insani değerler doğrultusunda, öğrenci merkezli, kendini sürekli yenileyen bir eğitim kurumudur.

           Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır.

 Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi sevgili gençler;

       Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk duygusu yüksek, kendine güveni tam, araştıran ve üreten, kendisi ve toplumu ile barışık, mesleği ile ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına ve Cumhuriyete yürekten bağlı, vatanına, bayrağına, milletine ve manevi değerlerine bağlı, insanın değerini bilen, insanlara faydalı sağlık elemanı yetiştirmek olan misyonumuzu geleceğe sizlerle birlikte taşımak istiyoruz.

 

          2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzun Taban Puanı:343,119 olup gelecek kaygısı olmayan sağlık mesleği mensupları içinde sizleri de görmek isteriz.

Eskişehir'den okulumuza gelen 3 Bozüyük içi ise öğrenci servisi bulunmakta olup gidiş-gelişlerde hiçbir sorun yaşanmamaktadır. Bozüyük ve Eskişehir dışından okulumuzu tercih edecek öğrencilerimizin dikkatine. Okulumuzun pansiyonu bulunmamaktadır. Bozüyük ve Eskişehir dışından kız öğrencilerin ve erkek öğrencilerin kalmakta olduğu özel ve devlet yurtlar bulunmaktadır. 12.sınıf öğrencilerimiz 3 gün staja gitmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.12.2012 - Güncelleme: 04.09.2020 20:09 - Görüntülenme: 7066
  Beğen | 6  kişi beğendi