Okullarda Covid-19 Salgınında Alınması Gereken Önlemler ve Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalarla İlgili İçerikleri Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Saptanması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar - Soru ve Cevaplar İçin Tıklayınız.

Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gerken Önlemler - Broşür İçin Tıklayınız.

Okullarımızda Aldığımız Covid-19 Önlemleri - Afiş İçin Tıklayınız.

Covid-19 Pandemisinde Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi - Önlemler Rehberi İçin Tıklayınız.

Okullarda Covid-19  Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar - Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gerekenler İçin Tıklayınız.

Yayın: 04.10.2021 - Güncelleme: 04.10.2021 15:42 - Görüntülenme: 384
Kaynak: https://www.meb.gov.tr/