Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor ...

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri ve Mesleki Eğitim Merkezlerinde Öğrenim Gören Öğrencilerin; Sahip Oldukları Milli, Manevi, Ahlaki, İnsani ve Kültürel Değerleri Geliştirmeleri, Yardımlaşma, Kardeşlik, Merhamet, Vicdan, Birlik ve Beraberlik Duygularının Pekiştirilmesi Amacıyla İlki 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında Düzenlenen "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" nin, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında da Devam Etmesine Karar Verilmiştir.

Geçen Yıl Okulumuzda Başarılı Bir Şekilde Uygulanan Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Sosyal Sorumluluk Projesinde Bu Sene de Ailelerimize ve İhtiyaç Sahibi Yaşlı, Hasta ve Bakıma Muhtaç Kişilere Ulaşmak Hedeflenmektedir.

Yayın: 21.01.2021 - Güncelleme: 21.01.2021 20:44 - Görüntülenme: 654