Mektuplarımız Arnavutluk'taki Dostlarımızın Elinde ...

Öğretmenlerimizden Özlem KARASU Rehberliğinde eTwinning Ekimizin Arnavutluktaki Dostlarımıza Gönderdikleri Mektuplar Ellerine Ulaştı.

Projemize EBA'dan Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Öğretmenlerimizden Özlem KARASU rehberliğinde ekibimiz bir süre önce Arnavutlukta yaşanan deprem nedeniyle bir araya gelerek proje ortaklarımıza destek olmak için hem geçmiş olsun hem de yeni yıl dilekleri içeren İngilizce içerikli yeni yıl kartları hazırlamış, ilçemizin ve proje ekibimizin resimlerinin de yer aldığı ve öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak oluşturdukları kartları ilçe postanesine giderek göndermişlerdi.

"Mutluluk Bulaşıcıdır, Mutlu Etmekten Korkma" sloganıyla yola çıkan proje ekibimiz 2019-2020 eğitim-öğretim yılında ortağı olduğumuz yabancı ortaklı "Make Me Happy" eTwinning ocak ayı etkinlikleri kapsamında Arnavutluk  'Shkolla e Mesme Tregtare ' okullarındaki projeyi yürüten öğrencilerle yüz yüze görüşme yaptı. Yapılan görüşmede taraflar karşılıklı kendilerini tanıtıp, okulları ve yaşadıkları şehir hakkında bilgiler verdi. Özellikle de Arnavutluk'taki arkadaşlarına gönderdikleri kartpostalların, yerlerine  ulaştığını görmek, öğrencilerimizi çok mutlu etti.

09-02-202009-02-202009-02-202009-02-202009-02-2020

Yayın: 09.02.2020 - Güncelleme: 14.02.2023 15:01 - Görüntülenme: 504