eTwinning "The Best Career For Me" Projesi Kapanış Webinarı ...

İngilizce Öğretmenlerimizden Özlem KARASU Rehberliğinde Okulumuz da Yer Aldığı "The Best Career For Me" ( Benim İçin En İyi Meslek ) İsimli eTwinning Projesinin Kapanış Webinarı Gerçekleştirildi.

Öğretmen ve Öğrencilerle Web 2.0 Araçlarını Kullanarak Mesleklerle İlgili Yarışmanın da Yapıldığı Webinarda Katılımcılar Altı Ay Boyunca Yer Aldıkları Projedeki Değerlendirmelerini, Memnuniyetlerini ve Öğrencilerine Kattıklarına Dair Duygu ve Düşünceleri İle Çok Güzel Şeylere İmza Attıkları Çok Uluslu Bu Projenin Bitmesinden Dolayı Duydukları Üzüntüyü Dile Getirdi.

Bu Süreçte Emeği Geçen Başta Öğretmenimiz Özlem KARASU ve Proje Ekibimiz Olmak Üzere Tüm Katılımcılara Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

02-06-202002-06-202002-06-2020

Yayın: 02.06.2020 - Güncelleme: 02.06.2020 16:49 - Görüntülenme: 392