T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Awareness Beats Cyberbullying" - Öğretmen & Öğrenci & Veli Eğitimleri 21 ...

Müdür Yardımcımız Yahya YEŞİLOVA Rehberliğinde Okulumuz Zehra ULUSAY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Awareness Beats Cyberbullying" ( Farkındalık Siber Zorbalığı Yener ) İsimli Polonya'dan 1, Hırvatistan'dan 1, Romanya'dan 2 Türkiye'den 9 Ortaklı Toplamda 4 Ülke, 13 Okul, 13 Öğretmen ve 70 Öğrencili eTwinning Projesinde Öğretmen & Öğrenci Eğitimlerinin Yirmi Birincisi Gerçekleştirildi.

Projemizde Yer Alan Öğrenci Velilerimiz Sayın Avukat Nazmiye Gül ÖZGÖRÜ Tarafından Proje Ortaklarımız ile Tüm Öğrenci ve Velilerimize Yönelik "Siber Zorbalık ve Siber Suçlar" Konulu Bilgilendirme Videosunda "Siber Zorbalık Nedir?, Çeşitleri Nelerdir?, Zorbalar Bize Nasıl Yaklaşır?, Türkiye ve Dünyada Siber Zorbalığın Hukuki Yaptırımları Nelerdir?, Zorbalıkla Başetme Yolları, Bireye, Aileye ve Okul Yönetimine Düşen Görevler Nelerdir? " Gibi Konular Hakkında Aydınlatıcı Bilgilere Yer Verildi.

Proje Ortaklarımıza ve Dolayısyla Öğrenci ve Velilerimize Fayda Sağlayacağını Düşündüğümüz Bu Çalışmada Sayın Nazmiye Gül ÖZGÖRÜ'ye Teşekkür Eder, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.05.2021 - Güncelleme: 23.05.2021 19:56 - Görüntülenme: 766
  Beğen | 5  kişi beğendi