"Awareness Beats Cyberbullying" An International eTwinning Project ...

Müdür Yardımcımız Yahya YEŞİLOVA Rehberliğinde Okulumuz Zehra ULUSAY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Awareness Beats Cyberbullying" ( Farkındalık Siber Zorbalığı Yener ) İsimli Polonya'dan 1, Türkiye'den 8 Ortaklı Toplamda 2 Ülke, 9 Okul, 9 Öğretmen ve 70 Öğrenci İle Yeni Bir Uluslararası eTwinning Projesine Ortak Olmuştur.

Uzaktan Eğitimin Devam Ettiği Süreçte Öğrencilerimizde Pedagojide 21. Yüzyıl Becerileri Alanında Güvenli İnternet İle İlgili Dijital Vatandaşlık Konusunda Farkındalık Yaratacak ve Onların Web 2.0 Araçlarını Kullanarak Dijital Göçmenlerin (Öğretmenlerin) Rehberliği Aracılığıyla Dijital Yerliler (Öğrenciler) Arasında İş Birliği İmkânı Bulacağı Bu Projede Başta Müdür Yardımcımız Yahya YEŞİLOVA Olmak Üzere Bu Süreçte Emek Verecek Öğrencilerimizi Kutlar, Çalışmalarında Kolaylıklar Dileriz.

Yayın: 26.01.2021 - Güncelleme: 11.02.2021 14:21 - Görüntülenme: 1599